Domov / Všetky produkty / Pleť / PLEŤOVÉ SÉRUM Niacinamide 2 % & Kyselina hyalurónová
Novinka PLEŤOVÉ SÉRUM Niacinamide 2 % & Kyselina hyalurónová
Sérum na tvár

PLEŤOVÉ SÉRUM Niacinamide 2 % & Kyselina hyalurónová

Skladom · v predajni ihneď, odoslanie do 2 pracovných dní

Ľahké vodné sérum s 2 % niacinamidom, kyselinou hyalurónovou, panthenolom a Lactobacillus Ferment je určené na každodennú starostlivosť o pleť. Jednoducho ho zaradíte do rannej aj večernej rutiny pred aplikáciou pleťového krému alebo oleja.

  • S kyselinou hyalurónovou
  • S Lactobacillus Ferment
  • Ľahká vodná konzistencia
  • Obsahuje 2 % niacinamidu,
10,90 € s DPH
Osobný odber v predajni
Odoslanie do 2 dní
14 dní na vrátenie
? Neviete si vybrať?Napíšte nám, čo potrebujete, a poradíme vám s výberom. Výhodné balíčkyZostavené balíčky na pranie, upratovanie a riad. Aj ako darček. Pozrieť

O produkte

Ľahké vodné sérum s 2 % niacinamidom, kyselinou hyalurónovou, panthenolom a Lactobacillus Ferment je určené na každodennú starostlivosť o pleť. Jednoducho ho zaradíte do rannej aj večernej rutiny pred aplikáciou pleťového krému alebo oleja. Vodná konzistencia séra je vhodná na vrstvenie s ďalšími produktmi a stačí naniesť niekoľko kvapiek na vyčistenú pleť tváre a dekoltu.

Prečo si ho obľúbite

  • Obsahuje 2 % niacinamidu,
  • Obsahuje panthenol,
  • Vhodné na každodennú rannú aj večernú starostlivosť,
  • Jednoducho sa vrství pod pleťový krém alebo olej.

Niacinamid

Niacinamid je forma vitamínu B3 a obľúbená zložka modernej pleťovej kozmetiky. V tomto sére sa nachádza v koncentrácii 2 % a je vhodný ako súčasť pravidelnej každodennej starostlivosti o pleť.

Kyselina hyalurónová

Kyselina hyalurónová, v zložení uvedená ako Sodium Hyaluronate, je známa svojou schopnosťou viazať vodu. V kozmetike sa preto často používa v produktoch zameraných na hydratáciu a komfort pokožky.

Panthenol

Panthenol, známy aj ako provitamín B5, je hydratačná a ošetrujúca kozmetická zložka. V sére príjemne dopĺňa niacinamid a kyselinu hyalurónovú.

Lactobacillus Ferment

Lactobacillus Ferment je fermentačná kozmetická zložka používaná v moderných produktoch starostlivosti o pleť. V tomto sére dopĺňa jednoduchú vodnú receptúru určenú na každodenné používanie.

Glycerín

Glycerín je jedna z najpoužívanejších hydratačných zložiek v kozmetike. Pomáha viazať vodu a vhodne dopĺňa vodný základ pleťového séra.

Vlastnosti

S kyselinou hyalurónovouS Lactobacillus FermentĽahká vodná konzistencia

Čo hovoria zákazníci

Všetky recenzie na Google

Mohlo by sa vám hodiť

5 % na prvý nákup

Prihláste sa na novinky a tipy pre domácnosť. Kód vám pošleme e-mailom.

Odoslaním súhlasíte so zasielaním noviniek. Odhlásiť sa môžete kedykoľvek. Viac v zásadách ochrany osobných údajov.